Minust

Jane Helandi

Minu lugu digipulmakutsete tegijaks saamisel

Mul on hea meel, et oled jõudnud minu lehele. Oled väga teretulnud siia, tunne end siin nagu kodus! Uuri, loe, vaata ja võta julgelt ühendust!

 

Abiellusin maagilisel kuupäeval 22.02.2022

Kihlusime 01.01.2022 ning kasutasin juhust abielluda maagilisel kuupäeval 22.02.2022. Olen alati imetlenud neid pruutpaare, kes oma ametliku liidu maagilistel kuupäevadel sõlmivad. 

Talvel me pulmapidu pidada ei soovinud ja nii tähistasime registreerimise päeva vaid kahekesi – ainsaks kaasteeliseks sel päeval notar ja fotograaf. Olles sel päeval vaid kahekesi ja keskendudes teineteisele, muutub hetk veelgi erilisemaks.

Otsustasime pulmapeo korraldada suvel. Kiire elutempo ning külaliste välismaal ja Eestimaa eripaikades elades, otsustasin teha digitaalse pulmakutse ja mitte tavalise bännertüüpi PDF või PNG faili, vaid pulmaveebi.  

Valik kodulehe kasuks langes mitmel põhjusel: selle kaudu saan koguda infot osalemise ja mitteosalemise kohta, anda teavet peo korraldusliku poole pealt ning hiljem jagada pulmapilte. Mulle tundus pulmaveeb kõige mugavam, soodsam ja kaasaegsem lahendus.

Teise olulise tõuke digipulmakutse kasuks sai fakt, et pärast minu pulmastiili ja nägemusega kokku minevate, ei leidnud ma tegijat, kes oleks valmis minu visiooni teostama. 

Mulle meeldivad käsitöökutsed, ent täna pakutavad lahendused tundusid mulle “vanaaegsed”. Leidsin trendikamaid lahendusi Pinterestist – näiteks pleksiklaasil kutsed. Aga miinuseks sai nende valikul liiga kõrge hind (nt. kui sul on 80 külalist ja see korrutada 8 euroga?), lisaks olis see aeganõudev tellimustöö ning pealegi mitte just kõige loodussõbralikum valik. Kuigi mu huvi pleksistpulmakutsete vastu oli  suur ja et ma hiljem teaks võrrelda, siia ma tellisin minimaalse koguse. 

Tööalane taust

Olen veebilehtedega kokku puutunud aastast 2016. Lisaks kodulehtede tegemisele olen neli aastat veebilehe haldamise ja loomise õpetaja Tallinna Majanduskoolis sotsiaalmeedia ja e-turunduse spetsialistidele. Minu juhendamisel on veebilehe tegemise baasteadmised saanud mitusada õpilast.   

Turundus (strateegiast teostuseni) on minu teine kirg, millega ma iga päev tegelen. Kolmas tööalane suund, mis mind igapäevaselt iseloomustab, on projektide juhtimine – koolituse, turunduse, IT ja sündmuskorralduse projektid.

Jagan väga hea meelega ka oma kogemusi pulmade korraldamisel, nii et teie pulmapäev mööduks imeliselt.

Kui teil on valitud pulmakorraldaja, siis võid meid julgelt kokku viia. Nii ei pea te muretsema, et digipulmakutse detailid ja kutsel olev info on erinevas disainikeeles või esineb muid ebatäpsusi. 

Minu lubadus on, et annan endast parima, et teie pulmaleht oleks uhke ja armastust täis. Minu eesmärk on, et saaksid hiljem öelda, et see oli teie parim otsus!

Scroll to Top